Op zoek naar meer klanten, meer omzet maar vooral financiële rust? 

Cijfers & Structuur voor een winstgevende praktijk.

1 op 1 coaching

Meer winst met Cijfers 7 Structuur | Angelique Vijge

Financiële winst

Bespaar tijd met Cijfers & Structuur

Tijdwinst

Ben jij op zoek naar financiële rust?

Je bent een gepassioneerde coach of therapeut, je bent goed ik je vak en je weet heel goed hoe je jouw cliënten het beste kan helpen, maar nu sta je voor diverse uitdagingen. Je weet niet goed hoe je er financieel voor staat, je inkomsten zijn niet altijd voorspelbaar, waardoor je niet weet hoeveel je naar je privérekening kan overmaken.


Je verlangd naar meer vrijheid, je hebt behoefte aan een stabiel inkomen. Je wilt genieten van de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap.

Herken je dit?

Hoe lang ga je nog door met deze worsteling?

Hoe lang ga jij nog door met jezelf te overtuigen dat je het allemaal zelf moet kunnen. Hoe lang blijf jij jezelf straffen door dingen te doen die je helemaal niet wil doen. Waarom moeilijk doen, als het ook anders kan.

Je hebt behoefte aan

Structuur in je cijfers

Als boekhoud- en structuurcoach help ik jouw structuur aan te brengen in jouw cijfers. Met mijn hulp krijg jij je administratie onder controle, creëer je een duidelijk financieel plan en krijg je grip op je geld.

Cijfers & Structuur; in 12 weken weer grip op je financiën

  We (her)inrichten je administratie, zodat deze efficiënt en overzichtelijk is, maar vooral makkelijk om op orde te houden

  We creëren een ijzersterk financieel plan, dat jouw helpt om jouw omzetdoel te bereiken

  We maken een potjes systeem, waardoor je precies weet waar je geld naartoe gaat

Zodat jij weer grip krijgt op je administratie, inzicht in je cashflow waardoor je rust krijgt in je hoofd en betere keuzes kan maken.

Hi, ik ben Angelique

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Ik heb altijd al een brede interesse gehad dus een keuze maken voor één vak was lastig voor mij. Na mijn middelbare school ben ik gaan werken en de administratie ingerold. Maar mijn brede interesses zorgde ervoor dat ik ook altijd bereid was om andere taken erbij naast te doen. Naast de administraties heb ik ook voor ondernemers websites gebouwd en onderhouden. 

Vanaf 2015 ben ik als freelancer verder gegaan. Ik heb verschillende ondernemers veel diverse taken uit handen genomen.

De planning, de administratie en het omgaan met geld is bij veel ondernemers een noodzakelijke bijzaak.

Ik word blij als ik een stukje met de ander kan meelopen om de structuur van hun bedrijf goed neer te zetten, zodat er een stabiele basis staat waar ze mee verder kunnen werken.

Dan krijg je een win win situatie en kan de energie stromen.

Het is mijn missie om coaches en trainers te helpen met grip te krijgen op hun onderneming, met een goed (financieel) plan en focus op de taken die daarbij horen. 

Over Angelique | Boekhoudcoach

Hoe zou jij het vinden om samen te zorgen dat je weer grip krijgt op je cijfers?

Administratie op orde

Het eerste wat je nodig heb is een goede basisadministratie.

Ik ga jouw administratie (her)-inrichten in een online boekhoudprogramma. De offertes en facturen worden ingericht met jouw huisstijl. Er is een automatische koppeling met je bank.

Ik leer je, hoe jij jouw administratie op orde houdt met zo min tijd. Onder andere met een handige app.

Je hebt weer grip op je administratie

Financiële doelen stellen

Wat is jouw omzetdoel? Hoe ga je dit doel bereiken? Welke stappen moet je daarvoor zetten?
Wat moet je vandaag doen om jouw omzet doel voor deze maand te behalen?

Het kan goed zijn dat je zo druk bent met je werkzaamheden dat je niet een een plan hebt. Je doet gewoon wat er op je pad komt.

Een financieel plan helpt je om gericht te werken, een omzet doel te bereiken, je eigen inkomen eerst vast te stellen.

We maken een routeplanner voor jouw geld.

Grip op je geld

Kan je die laptop nu al kopen of niet?

Een kloppende administratie en een mooi omzetdoel zorg er nog niet voor dat je op ieder moment van de dag weet hoeveel geld je kan uitgeven.

Er staat voldoende op je bankrekening maar er komen nog een aantal kosten aan en de belasting moet nog betaald worden. Hoeveel kan je dan eigenlijk uitgeven?

Een potjes systeem zorgt ervoor dat je grip krijgt op je geld en er altijd voldoende is gereserveerd voor de belastingdienst.

Reserveer nu jouw plek

Wat levert het jou op

Hoe zou jij het vinden als je de vrijheid zou hebben om je te concentreren op je passie en je praktijk te laten groeien zonder zorgen? Hoe zou jij het vinden als je financiële gemoedsrust kon vinden door een duidelijk gestructureerd plan dat je stap voor stap naar winstgevendheid leidt?

Structuur in je bedrijf is tijdwinst, tijd die je kan besteden aan persoonlijke groei en de groei van je bedrijf. Je zult zelfverzekerd en voorbereid blijven, zelfs nadat het traject is voltooid.

Omzet doelen bereiken

Meer winst met Cijfers 7 Structuur | Angelique Vijge

Winst

Rust in je hoofd met Cijfers & Structuur

Rust in je hoofd

Wat kan je verwachten?

Kennismakingsgesprek
Het is wel zo fijn om eerst even kennis te maken en ontdekken of het klikt. Voor dit gesprek ontvang je van mij een formulier met vragen en deze bespreken wij tijdens het dit gesprek. Hierdoor kan ik jou en je bedrijf al wat beter te leren kennen. Daarnaast heb jij alle ruimte om je wensen te bespreken. Dit gesprek is vrijblijvend, je zit dus nog nergens aan vast.

Het programma Cijfers & Structuur
Het programma duurt 3 maanden waarbij we eerst zorgen dat we inzicht krijgen in jouw huidige situatie. Wat heb je al goed staan en waar kunnen we verbeteren. We gaan het online boekhoudprogramma inrichten en leren ermee te werken. Zodra de basis staat, starten we met het plan en daarna komt het managen van het cashflow.

Het programma biedt:

• Stap-voor-stap begeleiding om je financiële zaken op orde te krijgen.

• Praktische tools en templates om je administratie te vereenvoudigen.

• Persoonlijke ondersteuning om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je doelen te bereiken.

Investering
Je investering voor het 3 maanden programma Cijfers & Structuur is € 1.697,- excl. BTW. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Wat anderen zeggen

Ik ben heel blij met de begeleiding die ik heb gehad en heb zelf het gevoel dat ik enorme stappen heb gezet in het structureren van mijn werkzaamheden. Ik raad haar begeleiding zeker aan aan anderen.
Ilse
De samenwerking tijdens het traject was heel persoonlijk en doelgericht. We hebben geleerd hoe we met een duidelijke taakverdeling meer rust kunnen creëren en zo weet iedereen wat je van elkaar kan verwachten.
Anne
Tijdens het coachtraject heb ik leren plannen en dingen op te schrijven en prioriteiten te stellen. Ik heb het traject positief ervaren en het gaf structuur in een hectische tijd.
Ruben

Ben je klaar voor meer rust in je hoofd en grip op je financiën?

Neem de stap naar financiële vrijheid en stabiliteit. Met de juiste cijfers en structuur kun je niet alleen je praktijk laten groeien, maar ook de rust en vrijheid ervaren waar je naar verlangt.

Meld je nu aan en maak van je passie een blijvend succes!”

Heel goed, dan ben je al voor een deel op de goede weg. Wellicht kan je nog meer voordelen uit dit programma halen. Samen kijken we of dit programma ook het beste is wat bij jouw past. Mocht het beter zijn om over te stappen dan help ik je daarmee.

Het programma duurt 3 maanden omdat we allereerst de basis goed gaan inrichten, en daarna ga ik je leren hoe je ermee kan werken. Daarnaast gaat er tijd zitten in het maken en uitschrijven van je financiële plan. En je gaat leren hoe je kan werken met het potjes systeem. De tijd om nieuwe gewoontes aan te leren heb je nodig om de nieuw ingeslagen weg door te zetten.

Het programma duurt 3 maanden omdat we allereerst de basis goed gaan inrichten, en daarna ga ik je leren hoe je ermee kan werken. Daarnaast gaat er tijd zitten in het maken en uitschrijven van je financiële plan. En je gaat leren hoe je kan werken met het potjes systeem. De tijd om nieuwe gewoontes aan te leren heb je nodig om de nieuw ingeslagen weg door te zetten.

RubenBosgoed Diervoeders
Lees verder
Ik had ging met mijn werkzaamheden van de hak op de tak waardoor het een grote chaos werd. Ik was op zoek naar meer overzicht. Tijdens het coachtraject heb ik leren plannen en dingen op te schrijven en prioriteiten te stellen. Ik heb het traject positief ervaren en het gaf structuur in een hectische tijd.
IngridKampeerhoeve Bussloo
Lees verder
Ik vond de begeleiding en de rust fijn die Angelique uitstraalde. Ook de doortastendheid. Ze ging niet mee in mijn angst voor verandering. Ik dacht dat verandering mij veel energie zou kosten terwijl het mij juist rust opgeleverd heeft. Ik ben ook blij met het personeelslid, ik dacht eerst dat kunnen we allemaal zelf wel, maar ook daarin heeft Angelique laten zien dat je mag focussen op het aantrekken van personeel die dan omzet verhogend mag zijn. Ik had meer ruimte waardoor er ook weer acquisitie kon zijn voor ons bedrijf.
Vorige
Volgende